Vrienden

Vrienden


U kunt Vriend van Sola Re Sonare worden, dat gaat heel makkelijk. Als vriend steunt u ons koor, zodat we onze concerten op een goede wijze vorm kunnen geven.
Wij houden u als vriend op de hoogte van de concerten met een Nieuwsbrief en u ontvangt per jaar één gratis toegangsbewijs en een programmaboekje. In het programmaboekje kunt u alle informatie lezen over het concert. Lees verder bij Nieuwsbrief.

Voor minimaal € 25,- kunt u vriend worden. Uw bijdrage kunt u overmaken op IBAN NL02 ING B000 7746986 t.n.v. Sola Re Sonare te Heemstede onder vermelding van “donatie vriend” en uw huisadres en e-mail. Vanzelfsprekend gaan wij volgens de AVG regels om met uw gegevens.

Als bedrijf kunt u ons koor steunen. Dat kunt u doen op de volgende manier. Voor een vast bedrag per jaar, 50, 75 of 100 euro per jaar steunt u ons. We nemen dan uw advertentie op in het programmaboekje van het concert.

Uw bijdrage stelt ons in staat om op langere termijn plannen te maken voor onze concerten. Heeft u interesse? Dan kunt u dit via het contactformulier kenbaar maken, zie bij Contact. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Alvast onze hartelijke dank.