Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

 

 

Nieuwsbrief voor vrienden van Sola Re Sonare. Nr. 4, nov 2019

Concert
Allereerst natuurlijk de aankondiging van ons jaarlijkse concert onder de titel Ecos de las alamedas. Het vindt plaats op zondag 24 november in de Oude Kerk te Heemstede. Sommigen hebben al stukken van het programma kunnen horen. Bij de goed bezochte Korenlint-optredens in september of bij boekhandel Blokker in Heemstede op 26 oktober. Op de achterkant van deze nieuwsbrief vind je de poster van ons concert met alle informatie. Voor donateurs die dit jaar minimaal 25 euro hebben gedoneerd ligt een gratis entreekaartje klaar.

Volgende concert
Ons volgende concert is in de herfst van 2020. Op het programma staan dubbelkorige werken van de familie Bach. Dit programma voeren we uit in samenwerking met het ‘Kamerkoor Zutphen’. Beide koren staan onder de enthousiaste leiding van Joop van Goozen. Er zullen twee uitvoeringen zijn. Eén in Heemstede en één in Zutphen.

Wil je meezingen?
Kun je noten lezen en ben je in staat om zelfstandig muziek in te studeren? We hebben nog plaats voor hoge sopranen, bassen en lage alten. De eerste repetitie voor het nieuwe programma is op woensdag 27 november. Neem voor meer informatie hierover contact op via www.solaresonare.nl of mail naar secretaris@solaresonare.nl.

Wintergroet
Het koor hoopt u op 24 november weer te verrassen met een mooie optreden. Let op! Niet in de Heemsteedse Bavo, maar in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein te Heemstede.