Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

 

 

Nieuwsbrief voor vrienden van Sola Re Sonare. Nr. 4, november 2020

Corona, corona en nog eens corona
Het zijn rare en onzekere tijden. Natuurlijk vooral voor diegenen die corona krijgen of die hun inkomen kwijtraken. Maar ook voor iedereen die zijn sociale en culturele kringetje steeds kleiner ziet worden de afgelopen weken en maanden.

De regels willen ook nog wel eens veranderen. Zo mochten we eerst na de zomer wel weer zingen en nu weer twee weken niet. We hopen na 19 november met een beperkt aantal koorleden weer te gaan repeteren en hebben daarvoor het kerstrepertoire uit de kast gehaald. Wellicht is het mogelijk om ergens een beetje kerstsfeer te brengen. Op straat wellicht.

Verenigingszaken
Sola Re Sonare is een vereniging en de verenigingszaken gaan gewoon door. Corona of niet. We hebben in klein comité een Algemene Ledenvergadering gehouden en mogen een nieuwe penningmeester verwelkomen. Zijn naam is Rudolph Bitter en hij is alweer een aantal jaren gewaardeerd lid en tenor in ons koor.

Hij krijgt een uitdagende taak. Het koor heeft een bepaalde omvang nodig om de vaste lasten te kunnen betalen. Het afgelopen jaar heeft een aantal leden afscheid genomen. Oudgedienden, maar ook nieuwe leden die vooral waren afgekomen op ons uitdagende, dubbelkorige programma.

We hopen dat mooie nieuwe programma volgend jaar weer te kunnen oppakken en kijken er naar uit om ook met die leden die het nu niet verstandig vinden om te komen zingen, er weer voluit voor u te kunnen gaan. Wellicht dat een vaccin ons daarbij gaat helpen. En nieuwe leden natuurlijk!

U ziet het: we blijven optimistisch!

Wintergroet
Het weer doet nog niet echt winters aan en de feestdagen zullen vast anders gaan verlopen dan anders We hopen dat het toch mooie dagen zullen zijn.

Blijf gezond. Hopelijk tot ziens in 2021.