Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

 

 

Nieuwsbrief voor vrienden van Sola Re Sonare. Nr. 1, maart 2021

Het blijft nog steeds corona…..
Vorig jaar kon er af en toe gerepeteerd worden, en een deel van het koor heeft daarvan gebruik gemaakt. Dit jaar hebben we helaas nog niets kunnen doen en is het wachten op vaccinatie van alle koorleden voordat we weer kunnen beginnen.

Nieuw programma
Het bestuur en de dirigent hebben echter niet stil gezeten, en het besluit is gevallen om ons uitdagende, dubbelkorige programma uit te stellen. In plaats daarvan is een tussenprogramma samengesteld met als werktitel “Rondje Oostzee“. Het programma omvat werken van o.a. Arvo Pärt, Igor Stravinski, Edvard Grieg en Ola Gjeilo. Ook de ons al bekende componist Rautavaara zal weer van de partij zijn. De koorleden hebben inmiddels de partituren thuis gekregen en kunnen alvast thuis aan de slag met instuderen.

Verenigingszaken
We hopen dit mooie, nieuwe programma snel te kunnen gaan oppakken en kijken er naar uit om weer voluit te kunnen gaan zingen en te kunnen optreden. We hopen nu dat dat na de zomervakantie het geval zal zijn. Nieuwe leden zijn zeer welkom!

Lentegroet
We hopen op een mooi voorjaar waarin we weer wat meer kunnen doen. Geniet er van en blijf gezond! Hopelijk tot ziens verderop in 2021.